Kedves Jelentkező!


A Derula Kft. 2015-ben csatlakozott a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki kara által indított duális képzéshez, illetve a Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly karához. A duális képzés ipari vállalatokkal történő együttműködésén alapul. A gyakorlatorientált képzés lehetőséget nyújt számodra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezz és a mérnöki készségeid megalapozd a felsőoktatásban eltöltött évek alatt.  A Derula Kft. képzési formáinak célja, hogy kinevelje a jövőbeli munkavállalóit duális képzés keretein belül. 

A szakmai gyakorlat alatt lehetőséged nyílik elméleti tudásod gyakorlati tudássá történő elmélyítésére, mely így sokkal komplexebb ismeretet biztosít számodra. A 3,5 év után szerzett gyakorlati tapasztalatod nálunk kamatoztathatod tovább!  

A duális képzés keretében a szorgalmi időszakot az egyetemen töltöd, a vizsgaidőszakot és a nyári szünetet pedig a Derula Kft-nél napi 8 órás munkavégzésben, mint munkavállaló. Az anyagi támogatáson túl lehetőséged nyílik szakmai fejlődésre, ami versenyképessé tesz a munkaerőpiacon.  
 

Miért érdemes a duális képzési formát választanod?


Elméleti tudásod gyakorlatban sajátíthatod el egy nagyvállaltnál 
Személyes fejlődés a szakmai gyakorlaton keresztül
Nyelvtanulási lehetőség
Könnyebb helytállás a munkaerőpiacon
Nemzetközi környezetben szerzett tapasztalat

Mit fogsz nálunk tanulni?


Vállalatunk az alábbi szakokon hirdet duális képzést:
Szegedi Tudományegyetem: Gépészmérnök, Mechatronikai mérnök
A gépészmérnök és a mechatronikai hallgatók megismerkedhetnek a Derula Kft gépeinek felépítésével, automatizálásával (PLC, Omron, Siemens S7-300, AC szervó hajtás, frekvenciaváltók, NC tengelyvezérlés {TWINCAT/COBESYS/IEC61131}, mágneskapcsolók, relék), karbantartás és javítástechnikai ismeretekre tehetnek szert. Továbbá, betekintést nyerhetnek a hidraulikus és pneumatikus rendszerekbe.
Nyugat Magyarországi Egyetem: Faipari mérnök 
A Faipari mérnökhallgatók betekintést nyerhetnek a rétegelt lemezek gyártásába (hámozás, szárítás, préselés, csiszolás) megismerkedhetnek a ragasztóanyagok tulajdonságaival, a vállalatnál alkalmazott faipari gépek működésével, a nyárfa tulajdonságaival, a gyártás előkészítési folyamattal és gyártástervezéssel. Elsajátíthatják a félkész és késztermékek osztályonkénti minőségi követelményeit. Betekintést nyerhetnek a különböző európai minősítési rendszerek működésébe.


A duális képzésben részt tudsz venni, ha:

Felvételt nyersz a SZTE Mérnöki Karán gépészmérnök vagy mechatronikai mérnök szakra vagy a Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly Karán meghirdetett faipari mérnök szakra
Megfelelsz a Derula Kft-.nél történő kiválasztási eljáráson

Jelentkezés a duális felsőfokú képzésre


Jelentkezés a Derula Kft. felsőfokú duális képzésére fényképes önéletrajzzal történik az alábbi e-mail címen:
szolnokhr@derula.hu
Az önéletrajzotokban tüntessétek fel, hogy duális képzésre jelentkeztek! Szolnoki és környéki jelentkezőket várunk.
Jelentkezési határidő: 2022. június 1.


Környezettudatosság

Az éghajlat változását okozó, káros gázkibocsátásra visszavezethető, környezetünket érintő aktuális problémakörét tekintve az erdők, fás területek, faültetvények jótékony szerepe megkérdőjelezhetetlen.