11
 
Bemutatkozás

Termékeink

A Derula Kft. által gyártott rétegelt lemez belső rétegeit nemes-nyár faanyagából állítják elő, amelynek jellemzője az alacsony fajsúly, a nagy stabilitás és a könnyű megmunkálhatóság.

Köszöntjük a Derulánál

Cégünkről

A Derula Kft. megalakulása óta időben és jól ismeri fel a magyarországi adottságokat: így a nyárfához hasonlóan folyamatosan erősödik és növekszik: az európai piacon túl jelen van az unión kívüli, sőt a tengerentúli piacokon is.

Kapcsolat

Derula Gyártó és Kereskedelmi Kft. székhely és telephely:
5000 Szolnok, Újszászi út 11.
Tel/Fax: +36 56 / 427 201, 423 244
info@derula.hu
2
13
3

Bemutatkozás

MAY 13. 2014  nyomtatási kép
A szakemberek hosszas gondolkodás után úgy döntöttek, hogy teljes rálátást adnak majd a sajtónak a kiemelésre, és mindenkinek a sajt etikai jóérzésére bízzák, hogy mit mutatnak meg az esetleges nemkívánatos jelenetekből.

Említette, hogy egy 70 éves hajóról van szó, aminek jelenleg nem tudják, milyen sérülései vannak. Elmondta, mindent megtettek, hogy egyben kiemelhető legyen a roncs, de ennek ellenére nem zárható ki, hogy történik valami a hajótesttel. Remélik, hogy nem lesz gond.

Beszámolt arról, hogy az emelés lassú, megfontolt folyamat lesz, és a műveletet Hajdú János tábornok, a TEK vezetője irányítja. Először nagyon lassan megemelik a hajótestet, hogy elszakadjon a folyómedertől, "ha valami történik, akkor az ekkor történhet".

Amint a roncsolt kapitányi híd a felszín közelébe kerül, azt fogják először átvizsgálni. Aztán fokozatosan emelik majd tovább, és félszáraz körülmények között ellenőrzik majd a hajótest többi részét. Ha az emeléskor találnak áldozatokat, azokat biztonságosan kiemelik, aztán folytatják az emelést. Ha kint lesz a roncs, a BRFK folytatja az eljárást.
 
14
9
8
22
10
12
15